Kunst Bloeit in Assen

Inschrijven

Vertegenwoordigt u een gemeente?
klik hier

Bent u kunstenaar?
klik hier

Kunst Bloeit in Assen

Klik hier om aan deze editie deel te nemen

Schilder- en tekendag

zaterdag 03-06-2017

Expositie

Expositie in Podium Zuidhaege van 20 juni t/m circa 20 juli.

Korte informatie

Assen is een gemeente in het noorden van de provincie Drenthe. De stad Assen maakt deel uit van de gemeente en is de hoofdstad van Drenthe. De gemeente omvat behalve de stad Assen, de dorpen Witten, Loon, Rhee, Ter Aard, Ubbena, een gedeelte van Vries, Zeijerveen en Zeijerveld. Daarnaast horen de buurtschappen Anreep, De Haar, Schieven en Graswijk bij de gemeente Assen.

Edities

Nieuws

 • Negen edities

  21-03-2017

  Op het laatste moment hebben de gemeenten Roosendaal en Venlo zich aangesloten bij de gemeenten waar dit jaar Kunst Bloeit bloeit plaatsvindt. Daardoor doen dit jaar in totaal 9 grote gemeenten mee. In welke gemeente gaat u schilderen of tekenen?

  Lees meer >
 • Aanmelden kunstenaars

  14-03-2017

  De gemeenten die dit jaar met Kunst bloeit mee doen, zijn bekend. U kunt in een of meer gemeenten van uw keuze aan de schilder- en tekendag deelnemen. Volgend op die dag, wordt uw werk geëxposeerd.

  Lees meer >
 • Deel uw ervaringen op Facebook

  28-02-2017

  Maakt u tijdens het tekenen en schilderen leuke, grappige of bijzondere dingen mee? Of wilt u de voortgang van uw kunstwerk delen? Plaats dan een foto op de Facebook pagina van Kunst bloeit

  Lees meer >