Kunst Bloeit in Roosendaal

Inschrijven

Vertegenwoordigt u een gemeente?
klik hier

Bent u kunstenaar?
klik hier

Kunst Bloeit in Roosendaal

Klik hier om aan deze editie deel te nemen

Schilder- en tekendag

zaterdag 13-05-2017

Expositie

De expositie van de werken die gemaakt worden door de kunstenaars die zich op de website voor deelname aan Kunst bloeit hebben aangemeld, zal plaatsvinden in Parrotia van 14 mei tot eind juni 2017.

Korte informatie

Roosendaal is een stad in de provincie Noord-Brabant, en hoofdstad van de gelijknamige gemeente Roosendaal. Tegelijk met Kunst bloeit in Roosendaal vindt Place du Tertre ‘Roosendaal Style’ plaats op de Oude Markt. Daardoor is 13 mei in Roosendaal een echte schilder- en tekendag.

Edities

Nieuws

 • Negen edities

  21-03-2017

  Op het laatste moment hebben de gemeenten Roosendaal en Venlo zich aangesloten bij de gemeenten waar dit jaar Kunst Bloeit bloeit plaatsvindt. Daardoor doen dit jaar in totaal 9 grote gemeenten mee. In welke gemeente gaat u schilderen of tekenen?

  Lees meer >
 • Aanmelden kunstenaars

  14-03-2017

  De gemeenten die dit jaar met Kunst bloeit mee doen, zijn bekend. U kunt in een of meer gemeenten van uw keuze aan de schilder- en tekendag deelnemen. Volgend op die dag, wordt uw werk geëxposeerd.

  Lees meer >
 • Deel uw ervaringen op Facebook

  28-02-2017

  Maakt u tijdens het tekenen en schilderen leuke, grappige of bijzondere dingen mee? Of wilt u de voortgang van uw kunstwerk delen? Plaats dan een foto op de Facebook pagina van Kunst bloeit

  Lees meer >