Kunst Bloeit in Stichtse Vecht

Inschrijven

Vertegenwoordigt u een gemeente?
klik hier

Bent u kunstenaar?
klik hier

Kunst Bloeit in Stichtse Vecht

Klik hier om aan deze editie deel te nemen

Schilder- en tekendag

zaterdag 13-05-2017

Expositie

De tentoonstelling zal plaatsvinden in het Vechtstreekmuseum (gebouw de Oranjerie) van zaterdag 13 mei t/m zondag 11 juni. Het Vechtstreekmuseum, voorheen Museum Maarssen geheten, is een (streek)museum in het dorp Maarssen. Het museum is gevestigd in een historisch pand: het voormalige Silverstein en gelegen in het park van Goudestein. Eeuwenlang was het pand, het oude gemeentehuis van Maarssen. Het museum heeft een koffiehoek en een terras.

Gegevens Vechtstreekmuseum: Diependaalsedijk 19b, 3601 GH Maarssen, +31 (0)346 55 4440, info@vechtstreekmuseum.nl. Openingstijden van het Vechtstreekmuseum zijn: woensdag t/m zondag van 11:00-17:00 uur. Kijk voor meer informatie: www.vechtstreekmuseum.nl.

Korte informatie

Stichtse Vecht is een gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente is ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Breukelen, Loenen en Maarssen. In genoemde steden zijn talloze mooie stadsgezichten die vereeuwigd kunnen worden. De kunstenaars zijn daartoe hierbij uitgenodigd.

Edities

Nieuws

 • Negen edities

  21-03-2017

  Op het laatste moment hebben de gemeenten Roosendaal en Venlo zich aangesloten bij de gemeenten waar dit jaar Kunst Bloeit bloeit plaatsvindt. Daardoor doen dit jaar in totaal 9 grote gemeenten mee. In welke gemeente gaat u schilderen of tekenen?

  Lees meer >
 • Aanmelden kunstenaars

  14-03-2017

  De gemeenten die dit jaar met Kunst bloeit mee doen, zijn bekend. U kunt in een of meer gemeenten van uw keuze aan de schilder- en tekendag deelnemen. Volgend op die dag, wordt uw werk geëxposeerd.

  Lees meer >
 • Deel uw ervaringen op Facebook

  28-02-2017

  Maakt u tijdens het tekenen en schilderen leuke, grappige of bijzondere dingen mee? Of wilt u de voortgang van uw kunstwerk delen? Plaats dan een foto op de Facebook pagina van Kunst bloeit

  Lees meer >