Kunst Bloeit in Venlo

Inschrijven

Vertegenwoordigt u een gemeente?
klik hier

Bent u kunstenaar?
klik hier

Kunst Bloeit in Venlo

Klik hier om aan deze editie deel te nemen

Schilder- en tekendag

zondag 04-06-2017

Expositie

De expositie is van vrijdag 3 november t/m donderdag 30 november in het Kunstencentrum Venlo in het prachtige monumentale pand aan de Goltziusstraat 21 (www.kunstencentrumvenlo.nl).

Korte informatie

Venlo is een stad tegen de Duitse grens aan, in het noordelijke deel van de  provincie Limburg. Samen met de stadsdelen Blerick en Tegelen vormt Venlo een stedelijk gebied in de gemeente. De volgende kerkdorpen maken deel uit van de gemeente Venlo: 't Ven, Hout-Blerick, Boekend, Steyl, Belfeld, Arcen, Velden en Lomm. Er zijn talloze prachtige stads- en dorpsgezichten die het vereeuwigen waard zijn.

Edities

Nieuws

 • Negen edities

  21-03-2017

  Op het laatste moment hebben de gemeenten Roosendaal en Venlo zich aangesloten bij de gemeenten waar dit jaar Kunst Bloeit bloeit plaatsvindt. Daardoor doen dit jaar in totaal 9 grote gemeenten mee. In welke gemeente gaat u schilderen of tekenen?

  Lees meer >
 • Aanmelden kunstenaars

  14-03-2017

  De gemeenten die dit jaar met Kunst bloeit mee doen, zijn bekend. U kunt in een of meer gemeenten van uw keuze aan de schilder- en tekendag deelnemen. Volgend op die dag, wordt uw werk geëxposeerd.

  Lees meer >
 • Deel uw ervaringen op Facebook

  28-02-2017

  Maakt u tijdens het tekenen en schilderen leuke, grappige of bijzondere dingen mee? Of wilt u de voortgang van uw kunstwerk delen? Plaats dan een foto op de Facebook pagina van Kunst bloeit

  Lees meer >