Deelnemen gemeenten

Deelnemen als gemeente

Als uw gemeente meer dan 50.000 inwoners telt, kan uw gemeente meedoen met Kunst bloeit. Aan deelname zijn voor de gemeente geen kosten verbonden. U stelt alleen het gemeentehuis of een andere ruimte beschikbaar voor een expositie gedurende twee tot vier weken. Steden die aan Kunst bloeit willen meedoen, geven dit aan door het formulier dat u hiernaast vindt, in te vullen.

Stuur ons meer informatie over Kunst bloeit in 2018:

Edities

Nieuws

 • Negen edities

  21-03-2017

  Op het laatste moment hebben de gemeenten Roosendaal en Venlo zich aangesloten bij de gemeenten waar dit jaar Kunst Bloeit bloeit plaatsvindt. Daardoor doen dit jaar in totaal 9 grote gemeenten mee. In welke gemeente gaat u schilderen of tekenen?

  Lees meer >
 • Aanmelden kunstenaars

  14-03-2017

  De gemeenten die dit jaar met Kunst bloeit mee doen, zijn bekend. U kunt in een of meer gemeenten van uw keuze aan de schilder- en tekendag deelnemen. Volgend op die dag, wordt uw werk geëxposeerd.

  Lees meer >
 • Deel uw ervaringen op Facebook

  28-02-2017

  Maakt u tijdens het tekenen en schilderen leuke, grappige of bijzondere dingen mee? Of wilt u de voortgang van uw kunstwerk delen? Plaats dan een foto op de Facebook pagina van Kunst bloeit

  Lees meer >